Salata de ceapa cu peste afumat

                

INGREDIENTE:
3-4 buc ceapa, peste afumat,
sare, piper, otet, ulei, patrunjel verde.

PREPARARE:
Ceapa se toaca pestisori, se pune
intr-un castron si se freaca cu sare.
Se adauga piper, ulei, patrunjel
si otet dupa gust. La sfarsit se pune
pestele afumat taiat in bucati.
Este foarte buna servita imediat
dar mult mai buna este daca se lasa la rece 20-30 minute.

Simplu si delicios!


Related posts:

  1. Salata calda cu peste si legume
  2. Salata picanta cu broccoli
  3. Salata din omleta
  4. Salata de morcov cu rosii cherry si crutoane

2 Responses to “Salata de ceapa cu peste afumat”

  1. Mi-ar placea si un cartofior fiert in ea si cateva maslinute… si pentru culoare cateva fasiute de ardei capia copt si tavalit prin otet pana zice “ma predau”! :-D

  2. Mmm! chiar ca ar merge si cu astfel de adaosuri :) Data viitoare ;)

Leave a Reply