Gulas picant de cartofi

INGREDIENTE:
500 g cartofi, 1 ardei iute, 1 ceapa, 1 morcov, 4-5 linguri ulei, boia,
2-3 linguri suc de rosii, sare, piper, 2-3 catei de usturoi, patrunjel, marar. 

PREPARARE:
Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul taiat rondele si morcovul tocat cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie toate. Se adauga usturoiul taiat felii subtiri si cartofii, curatati de coaja si taiati in bucati mai mici. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt gatiti. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, boia si se mai lasa pe foc 8-10 minute. Dupa ce se opreste focul, se presara verdeata tocata marunt.
Gulasul de cartofi poate fi servit cu smantana.


Related posts:

  1. Cartofi umpluti cu ciuperci
  2. Cartofi noi cu marar si usturoi verde
  3. Cartofi frantuzesti
  4. Cartofi cu smantana si cascaval la cuptor

2 Responses to “Gulas picant de cartofi”

  1. Arata yummy mancarica, dar nu e gulas. Mararul si usturoiul nu au ce cauta intr-un gulas. Morcovul si sucul de rosii treaca-mearga, desi nici astea… Iar ca sa iasa picant, se foloseste boia iute, nu piper. Scuze pentru comentariu – ardeleanca din mine nu s-a putut abtine.

  2. Nu pot contrazice o ardeleanca, nu? :D Nu am facut decat sa ma inspir si eu de aici http://www.google.ro/search?hl=ro&q=gulas+picant+de+cartofi&gs_sm=e&gs_upl=1306l6830l0l7967l23l18l0l4l4l0l285l2588l4.12.2l22l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=706&wrapid=tlif132006865095710&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi#um=1&hl=ro&tbm=isch&sa=1&q=gulas++de+cartofi&oq=gulas++de+cartofi&aq=f&aqi=g1g-S6&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=8724l8724l0l9295l1l1l0l0l0l0l120l120l0.1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=53191ad47c9501ef&biw=1280&bih=706 si multe variante de gulas am gasit…

Leave a Reply