Ficatei de pui in sos alb

INGREDIENTE:
500 g ficatei de pasare, 1 ceapa mica, 3 catei de usturoi, 1 lingura amidon,
100 ml smantana, 100 ml lapte, ulei, sare, piper.

PREPARARE:
Ficateii se spala bine, se scurg de apa, apoi se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu rondele de usturoi. Se rumenesc in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.
Sos: Ceapa tocata foarte fin se inabusa in 1 lingura ulei si 1 lingura apa; se adauga smantana amestecata cu laptele si amidonul. Se potriveste gustul cu sare si piper si se lasa sa fiarba 5-6 minute.
Ficateii se servesc stropiti cu sosul alb.
Alaturi putem avea cartofi natur si salata verde.


Related posts:

  1. Ficatei cu mujdei de usturoi si mamaliga
  2. Ciorba de ciuperci a la grec
  3. Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor
  4. Boccelute de clatite cu piept de pui

Leave a Reply