Supa crema de sfecla rosie


Incanta-ti ochii si papilele gustative cu o supa crema de sfecla rosie, o mancare colorata si vesela, revigoranta si plina de vitaminele necesare in acest anotimp.

INGREDIENTE:
1 sfecla rosie, 1 telina radacina, 1 ceapa, 4 linguri ulei,
600 ml apa, nucsoara, sare, zeama de lamaie.
PREPARARE:
Ceapa tocata marunt se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa. Se adauga sfecla si telina- curatate, spalate si tocate cuburi mici. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Amestecul se paseaza apoi cu blenderul pana se obtine o consistenta fina si uniforma. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine si topping de smantana -daca nu e post.

 


Related posts:

  1. Supa crema de legume
  2. Supa crema de dovleac
  3. Supa crema de linte
  4. Cruditati cu maioneza

5 Responses to “Supa crema de sfecla rosie”

  1. Ce prezentare draguta!

  2. Multumesc, Daiana! :)

  3. Minunat!!!Ai cateva premii la mine pe blog…O saptamana placuta in continuare

  4. Ce frumos arata!
    Te poftesc la mine pe blog sa ridici un premiu!

  5. Lili, mari,va multumesc mult de premii! Le-am luat si imediat le si postez :) Va pup!

Leave a Reply