Muffins cappuccino
Un desert decadent, numai bun langa o ceasca de cafea.
INGREDIENTE:
Aluat:
5 oua, 1 cana zahar, 100 ml smantana, 100 g unt, 2 linguri cacao,
1 lingura praf instant de cappuccino, 1 praf de copt, 1 cana faina.
Umplutura:
100 g ciocolata cu crema cappuccino
Decor:
200 g frisca lichida, 100 g ciocolata cu crema cappuccino.
PREPARARE:
Aluat:
Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga smantana, untul topit si faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si praful de cappuccino. Se umplu formele de briose cu aluat si se pun deasupra bucati de ciocolata. Se coc 15-20 min.
Crema:
Se pune frisca lichida intr-un vas pe foc si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul, se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana se dizolva complet. Se lasa la frigider cel putin 4 ore. Se mixeaza apoi, pana isi dubleaza volumul. Se lasa briosele sa se raceasca si se decoreaza cu crema de cappuccino.
Related posts:
- Briose umplute cu budinca
- Rulada cu crema de vanilie
- Briose cu crema din nuca de cocos
- Briose cu ciocolata
Filed under: Briose
Ce-mi plac briosele tale!
Arata superb!
Multumesc,Mariana!
Yumi,yumi ce bune trebue sa fieeeeeeee, iti dai seama ca am sa le incerc hi,hi,hi.
Pupici pt inca o combinatie de muffins,super!
Merci,Lia!
Briosele au avut o aroma ….de s-au mancat numa,numa!
arata foarte bine , am sa incerc si eu reteta .
Bafta, Stefania!