Cannelloni cu legume – de post

Cannelloni cu legume- o mancare simpla si gustoasa pentru o zi de post.

INGREDIENTE:
7 tuburi cannelloni, 100 g ciuperci, 100 g broccoli,
200 g legume congelate (morcov, mazare, porumb,
ardei gras)
, 100 g cascaval de post, sare, piper,
2-3 linguri ulei, 1 lingura pesmet.

PREPARARE:
Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.

 


Related posts:

  1. Cannelloni cu branza
  2. Stir fry cu legume
  3. Orez cu legume
  4. Legume umplute cu carne

2 Responses to “Cannelloni cu legume – de post”

  1. Arata ff bine!

  2. Excelente ! sunt o bunatate !

Leave a Reply