Rulada de porc invelita in bacon

INGREDIENTE:
100 g bacon, 200-250 g muschi de porc, 1 morcov fiert,
sare, piper, patrunjel verde, cimbru.
PREPARARE:
Muschiul de porc se feliaza si se bate usor. Se presara pe ambele parti cu sare, piper, patrunjel verde si cimbru. Pe o folie de aluminiu se aseaza, una langa alta, feliile de bacon, peste ele se pune carnea de porc, iar deasupra se aseaza morcovul intreg. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor. Dupa ce au trecut 30 de minute, se desface folia si se mai lasa inca 10 minute, pana cand rulada se rumeneste frumos.
Rulada se taie felii si se serveste calda, alaturi de acrituri sau diverse salate.

 


Related posts:

  1. Rulada de porc cu carnat si bacon
  2. Rulada cu carne de vita si sos de menta
  3. Rulada din piept de pui
  4. Conopida cu bacon in sos de ardei

2 Responses to “Rulada de porc invelita in bacon”

  1. arata grozav!!!!

  2. Multumesc, Alinutzika! Rulada a fost si delicioasa! :)

Leave a Reply