Pui cu stafide si curry

Combinand carne de pui cu stafide si curry, vom obtine o mancare aromata, dulce acrisoara, menita sa uimeasca papilele gustative. Incercati si nu veti regreta!  ;)

INGREDIENTE:
500 g carne de pui, 100 g morcov congelat, 1 ceapa, 2 linguri stafide,
2 lingurite praf de curry, sare, piper, 3-4 linguri ulei, 100 ml apa calda sau supa.

PREPARARE:
Carnea de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza, apoi se caleste in ulei, pana cand capata o crusta aurie. Se scoate si se lasa deoparte. In tigaie se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga o lingurita de curry si se amesteca bine. Se toarna apa si se pun inapoi in tigaie bucatile de pui, apoi se adauga morcovul congelat si stafidele. Se acopera cu capac si se lasa totul sa fiarba la foc mic, pana cand carnea este gatita, iar sosul scade si se ingroasa usor. Spre final se adauga si cea de-a doua lingurita de curry. Se mai da un clocot, se potriveste gustul de sare si piper si se opreste focul.
Puiul cu stafide si curry se serveste cald, alaturi de orez.


Related posts:

  1. Pui cu legume si sos curry
  2. Cozonac trandafir cu nuci si stafide
  3. Pui cu paprika
  4. Sote de pui cu sos de vin

4 Responses to “Pui cu stafide si curry”

  1. destul de usoara…si cred ca si fff buna ca stiu ca merge perfect puiul cu morcovul

  2. Irina, chiar se face foarte usor, iar gustul e minunat! ;)

  3. imi place reteta ta! am sa incerc si reteta ta, dar am sa inlocuiesc apa cu lapte de cocos :) :*

  4. Foarte bun inlocuitor, Andreea! O sa iasa si mai bun ;)

Leave a Reply