Rulada de porc cu carnat si bacon

O rulada aspectuoasa, delicioasa, potrivita pentru o masa festiva.

INGREDIENTE:
muschi de porc, carnati, bacon afumat, sare,
piper, cimbru, 3-4 linguri ulei, 100 ml vin alb.

PREPARARE:
Muschiul de porc se taie in felii subtiri, care se condimenteaza dupa gust, cu sare, cimbru si piper. Se azeaza pe fiecare felie de carne, cate o bucata de carnat si se ruleaza strans. Ruladele se imbraca apoi, in felii de bacon afumat si se prind cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul coacerii. Se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele, vinul si uleiul, amestecate cu sare, piper si cimbru. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins, timp de 30 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 15-20 minute, cat sa scada lichidul din tava, iar ruladele sa se rumeneasca frumos.
Pot fi servite reci sau calde, alaturi de sos de smantana cu hrean ori acrituri. In momentul servirii se indeparteaza scobitorile, iar ruladele se taie in felii sau se pot servi intregi.


Related posts:

  1. Conopida cu bacon in sos de ardei
  2. Ficat de pui in bacon
  3. Rulada din piept de pui
  4. Supa crema de dovleac

2 Responses to “Rulada de porc cu carnat si bacon”

  1. Ce bine arata!
    Draga Flori, vreau sa-ti urez An Nou fericit si plin de realizari, alaturi de familie!

  2. Un An Nou fericit inconjurata de familie, iti doresc si eu, draga Maria Elena! Te imbratisez!

Leave a Reply