Trandafiri din foietaj

Aperitive dragute in forma de trandafiri, din aluat de foietaj si felii de parizer.
Sunt perfecte pentru o masa festiva de Craciun sau chiar de Revelion.

INGREDIENTE:
Aluat de foietaj, felii subtiri de parizer,
ou pentru uns, sare, piper.
PREPARARE:
Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 20-25 minute.

     
Pe
ntru ideea acestor aperitive, trebuie sa ii multumesc Ghiocelei, care mi-a trimis un email ce m-a inspirat.


Related posts:

  1. Foietaj cu branza
  2. Aperitive amuzante pentru copii
  3. Cornuri cu sunca

4 Responses to “Trandafiri din foietaj”

  1. Ce idee grozava, eu am facut saratele din astea cu sunca si cascaval, dar le-am rasucit in fundite, dar imi plac mult mai mult ale tale. Clar, trebuie sa mai fac!

  2. Kadia, am facut si fundite ;) urmeaza sa le postez. Clar, sunt delicioase :-P

  3. Excelente pentru un aperitiv! Sunt foarte aspectuase!

  4. Multumesc, Mona! Sunt si foarte gustoase! :)

Leave a Reply