Baghete din foietaj

       

Baghete din foietaj, delicioase si aspectuoase, potrivite ca aperitiv sau ca o gustare rapida intre mese.

INGREDIENTE:
400 g aluat de foietaj, 200 g salam, 200 g cascaval,
3-4 linguri chetkup, 1 ou, sare, piper.
PREPARARE:
Se intinde bine cu sucitorul, foaia de aluat.
Pe jumatate din ea se intinde apoi chetkup, se aseaza
salamul taiat in felii subtiri si cascavalul ras.

Cealalta jumatate a aluatului se unge cu ou batut
cu sare si piper si se aseaza peste prima foaie umpluta.
Se taie in fasii lungi si inguste, de aprox 3 cm,

cu ajutorul unui cutit.
Se rasuceste fiecare bagheta si se aseaza in tava unsa
cu ulei si tapetata cu faina.
Se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul bine incins inainte, timp de 25-30 minute.


Related posts:

  1. Foietaj cu branza
  2. Trandafiri din foietaj

2 Responses to “Baghete din foietaj”

  1. exact! ca astea am facut! Tare bune sunt! Si rapide :)

  2. Chiar asa sunt! ;)

Leave a Reply