Struguri umpluti cu crema de branza

INGREDIENTE:
struguri, crema de branza (almette, philadelphia, creme bonjour…)
PREPARARE:
Se spala strugurii si se golesc de seminte, apoi se umplu cu crema de branza preferata, cu ajutorul unui pos. Strugurii umpluti, se pot servi asezati pe biscuiti sarati.
Un aperitiv delicat si foarte gustos!


Related posts:

  1. Ciuperci umplute cu crema de branza
  2. Ardei copt umplut cu branza
  3. Tartine cu branza si crema de fasole
  4. Rulada cu prune si crema de branza

2 Responses to “Struguri umpluti cu crema de branza”

  1. E mult mai bine asa, decat bilutele de branza cu srugure inauntru!
    O idee genial de … frumoasa vizual, delicioasa , cred, ca inca nu am incercat cu biscuiti sarati!

    felicitari

  2. Multumesc, Lacri!
    De bilute nu stiam, dar mi-ai dat o idee ;)

Leave a Reply