Ciuperci umplute cu crema de branza

INGREDIENTE:
10 ciuperci, 200 g branza proaspata sau crema de branza (almette, philadelphia),
1 lingura smantana, 1 lingura maioneza, sare, piper, patrunjel verde.

PREPARARE:
Palarioarele de ciuperci se spala si se pun intr-un vas de yena. Se presara cu sare si piper si se introduc in cuptor pt 10-15 minute. Se lasa sa se raceasca.
Se mixeaza branza cu smantana, maioneza, patrunjelul verde tocat marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Cu acest amestec se umplu ciupercile. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

 


Related posts:

  1. Ciuperci umplute pane
  2. Tartine cu branza si crema de fasole
  3. Salata de ciuperci cu porumb
  4. Bascute cu ciuperci

5 Responses to “Ciuperci umplute cu crema de branza”

  1. O bunatate!

  2. Arata biiiine!!!!Mai ai?

  3. S-au dus… de mult! :) )))

  4. ador ciupercile,le-as manca si noaptea in somn,super bune ,pup

  5. Stiu ca-ti plac ,Nadina! ;)
    Pup si eu!

Leave a Reply