Budinca de broccoli cu ciuperci

INGREDIENTE:
500 g broccoli, 10-12 ciuperci proaspete, 1 ceapa, 3 oua, 200 g smantana sau iaurt cremos, 1 lingura unt, 1 lingura ulei, 2 linguri pesmet, sare, piper, cascaval.
PREPARARE:
Ceapa tocata marunt se caleste in unt, se adauga ciupercile intregi si broccoli desfacut in buchetele mici. Se lasa la calit 5-6 minute. Se potriveste gustul cu sare si piper si se lasa sa se raceasca.
Separat, se bat ouale cu sare si piper si se amesteca cu smantana, apoi cu legumele calite. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se adauga compozitia de budinca, iar deasupra se rade cascaval. Se introduce tava la cup
tor, pentru 20-25 minute. Delicios!Pofta buna! 


Related posts:

  1. Broccoli pane cu sos de smantana
  2. Quiche cu broccoli
  3. Cartofi cu smantana si cascaval la cuptor
  4. Sufleu de ciuperci

6 Responses to “Budinca de broccoli cu ciuperci”

  1. Brocoli e minunat!

  2. Delicios! si daca nu-i pui pesmet manci si plangi ca nu te-ngrasi ;) Tare bun mai e! pupici

  3. si mie imi place , e delicioasa!!!!

  4. Te invit cu drag la provocarea lunii septembrie “Dulce Romanie” http://bettykitchen.wordpress.com/2011/09/01/provocarea-lunii-septembrie-dulce-romanie-2011

  5. Multumesc mult de invitatie :)
    Incerc sa o onorez de data aceasta, dar nu promit :d

  6. Imi place brocoli si sunt sigura ca si reteta aceaste e pe placul meu ! arata foarte bine !

Leave a Reply