Peste pane cu coriandru

Pestele pane cu coriandru se preapara rapid si are o aroma deosebita.
Incercati si nu veti regreta!

INGREDIENTE:
1 buc. file de peste, 1 ou, 3 linguri faina, zeama de lamaie,
1 lingura coriandru, sare, piper, 3-4 linguri pesmet.
PREPARARE:
Pestele se spala, se sterge de apa cu prosoape din hartie, apoi se stropeste cu zeama de lamaie. Se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza. Se zdrobesc fin boabele de coriandru si se amesteca cu faina. Se bate oul cu sare si piper.
Se trec bucatile de peste mai intai prin faina, apoi prin ou, iar la final prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Pestele pane se serveste in stare calda.
Pofta mare!


Related posts:

  1. Pangasius pane cu cartofi natur
  2. Crab sticks pane
  3. Dovlecei pane cu sos de usturoi
  4. Ciuperci umplute pane

2 Responses to “Peste pane cu coriandru”

  1. Iar ai fost la pescuit fara mine?!..
    Noroc ca sora-ta n-are aceeasi placere de a gati ca si tine. Riscam sa dezintegrez cantarul!

  2. :-P soră-mea poate tine la cantar! :-P
    Daca citeste poate ma si bate :-P :-P ))))))

Leave a Reply