Stir fry cu legume

Continuam pe ideea „simplu, rapid si sanatos!”

INGREDIENTE:
200 g broccoli, 5-6 ciuperci proaspete, 3 linguri ulei,
200 g morcov si porumb congelat, 1 ceapa, sare, piper.
PREPARARE:
Se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga ciupercile taiate in felii subtiri, porumbul si morcovul. Se calesc la foc iute si amestecand continuu cu o paleta (sau prin aruncare si rasturnare), pana cand scade lichidul din tigaie. Broccoli se desface in buchetele mai mici, care se oparesc in apa cu sare, apoi se scot si se adauga in tigaie. Se sareaza totul si se pipereaza dupa gust. Se amesteca bine si se lasa pe foc pana cand legumele se inmoaie la suprafata dar raman crocante. Astfel gatite, isi vor pastra si culoarea, dar si proprietatile nutritive.
Stir fry cu legume poate fi servit alaturi de orez.

Incercati si stir fry cu legume si carne de porc.

 


Related posts:

  1. Stir fry cu legume si carne de porc
  2. Orez cu legume
  3. Ciorba taraneasca de stir
  4. Ghiveci de legume

4 Responses to “Stir fry cu legume”

  1. Foarte bun!

  2. dar este exact ce imi place ….o gama de culori buna ochiului dar si stomacului….

  3. Ma bucur fetelor, ca va place! :) Va pup!

  4. Foarte apetisant si sanatos*****

Leave a Reply