Dovleacul – alimentul minune!
Posted on October 5th, 2011 by truedelights
Dovleacul este un aliment usor, foarte sarac in grasimi si calorii si poate fi consumat la orice ora. Este o sursa importanta de vitamina C, E, provitamina A si saruri minerale. Este cunoscut pentru aportul crescut de fibre care imbunatatesc conditia fizica si controleaza greutatea. Poate fi consumat in stare cruda, ras in diverse salate, copt si inabusit in supe, orez, placinte si tarte. Cu parfumul sau inconfundabil, dovleacul este sanatos, delicios, foarte hranitor si nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia nimanui.
Iata si cateva moduri in care va puteti bucura de gustul si beneficiile dovleacului:
Pentru retete, click pe imagini.
Related posts:
- Desert cu dovleac copt
- Biscuiti rapizi cu cereale
- Tarta cu dovleac
- Tarte cu caise si crema de lamaie
Filed under: Postari diverse
Eu iubesc dovleacul, iar preparatele tale cu dovleac sunt imbietoare! Felicitari!
Multumesc mult!