Rulada cu foi de napolitana si biscuiti
Posted on March 19th, 2011 by truedelights
INGREDIENTE:
2 foi de napolitane, 200 g rahat, 100 g margarina, 200 g biscuiti,
100 g zahar, 3 linguri cacao, 100 ml apa, 1 lamaie.
PREPARARE:
Se trec prin masina de tocat biscuitii, rahatul si lamaia intreaga. Se amesteca apa cu zahar, cacao, margarina si se pun pe foc 5-6 minute, pana se leaga; se toarna apoi peste amestecul de biscuiti si se omogenizeaza.
Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea dea doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa, apoi se intinde restul de crema. Se ruleaza strans, se pune in folie alimentara si se da la rece 3-4 ore inainte de a fi taiata.
Related posts:
- Deliciu cu napolitana
- Biscuiti rapizi cu cereale
- Prajitura cu jeleu de prune si blat de biscuiti
- Mozaic
Filed under: Dulce de post
Ma incanta blogul tau cu delicatele lui preparate, toate arata minunat! Felicitari!
Multumesc mult, Maria Elena!
trebuie sa o incerc si eu neaparat
Sigur iti va placea, e delicioasa
Te-am votat si azi … 83 .Pupici si succes mai departe .
Multumesc mult, Diana! Te pup!
ce idee grozava ! super!!!
am 2 intrebari:… ce mod de rulare a foii ai? si, daca ,se zdrobeste cand o tai felii?
Foaia de napolitana se ruleaza foarte usor pt ca este stropita cu apa calduta si se inmoaie, iar la taiat nu se va zdrobi.
multumesc.
foarte bune ,usoare si ieftine
bravo
Multumesc mult, Marilena!