Ciuperci umplute pane

Un aperitiv deosebit si foarte gustos, care merge bine cu o bere rece.

INGREDIENTE:
20 ciuperci,
2 linguri pate ( de care preferi), 1/2 ardei gras rosu,
ceapa verde, sare, piper, 2 oua, faina, pesmet

PREPARARE:
Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.
Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele, sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper.


Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se trec mai intai prin faina, apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou, iar la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana, usturoi, hrean….

 


Related posts:

  1. Pate de ficat cu ciuperci
  2. Crochete din ciuperci cu susan
  3. Cartofi umpluti cu ciuperci
  4. Crab sticks pane

10 Responses to “Ciuperci umplute pane”

  1. Arata excelent!
    Si eu fac des dar fara umplutura;gata asa le voi face de acum!Multumesc pentru idee!

  2. Fata draga, frumoase si bune! Pup

  3. Merci,Yafa! Pup!

  4. Arata foarte bine.Merci pentru reteta.

  5. Cu placere!

  6. arata super, am sa incerc si eu sa fac pt ca nu e greu…cred:)))

  7. Nu e greu deloc! :)

  8. arata foarte foarte bine si gustoase…am sa fac si eu de curand pt ca mi-ai starnit curiozitatea…sper sa iasa la fel de aspectuase

  9. O sa-ti iasa precis ;)
    Multumesc de vizita si spor la pregatit! :)

  10. Te pup,Mariana! :)

Leave a Reply