Briose aperitiv
Briose vesele, delicioase, deloc complicat de preparat.
O gustare perfecta pentru orice moment al zilei.
INGREDIENTE:
2 oua, 100 ml lapte, 150 g sunca, 1 ardei gras rosu, patrunjel verde,
100 g masline, 4 linguri ulei, 1 praf de copt, sare, piper, 1 cana faina.
PREPARARE:
Ouale se mixeaza bine cu sare si piper, se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se pun: sunca si ardeiul taiate cuburi mici, maslinele taiate feliute si patrunjelul tocat marunt. Se umplu formele de briose cu compozitia obtinuta. Ingredientele sunt multe si grele asa ca briosele nu vor creste foarte mult. Se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute la foc potrivit.
Sunt bune calde, sunt bune si reci
Related posts:
Filed under: Aperitive Gustari, Briose
Tare sunt aratoase, cred ca sunt si bune, bune! Te pupicesc
Bune,bune,bune,Yafa! Pup si eu