Salata din piept de pui cu grapefruit
Posted on July 17th, 2010 by truedelights
INGREDIENTE:
1 piept de pui, 1 telina, 1 sfecla rosie, ½ grapefruit roz.
Pentru maioneza: 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar, 250 ml ulei,
sare, zeama de lamaie, 2 linguri smantana.
PREPARARE:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii mici. Telina si sfecla, se curatata, se spala si se taie in betisoare subtiri. Grapefruit-ul se curata de coaja si de pielita alba, iar pulpa ramasa se taie in bucati mici. Se prepara maioneza si se adauga smantana. Se amesteca totul, se sareaza si pipereaza dupa gust. Salata se serveste rece.
Related posts:
- Telina cu maioneza
- Cruditati cu maioneza
- Salata de boeuf
- Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor
Filed under: Salate
salatica asta chiar e pe gustul meu, am pus-o la catastif,pupicei si o saptamana frumoasa
salatica e foarte buna Yafa!
O saptamana frumoasa si tie!