Raffaello

INGREDIENTE:
170 g lapte condensat, 3 linguri lapte praf, 30 g unt,
70 g nuca de cocos, 30- 35 alune,
nuca de cocos pentru decor (3-4 linguri).

PREPARARE:
Se amesteca laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Compozitia obtinuta se lasa la frigider pentru 10-15 minute. Se modeleaza, cu mainile ude, mici bile in mijlocul carora se pune cate o aluna. Se trec prin nuca de cocos. In compozitie se poate adauga si ciocolata sau cacao.
Bomboanele se pastreaza la frigider pana in momentul servirii. 


Related posts:

  1. Bombite cu visine
  2. Briose cu ciocolata
  3. Semilune insiropate
  4. Biscuiti rapizi cu cereale

2 Responses to “Raffaello”

  1. Waw ! ce frumoase sunt si cu siguranta si foarte bune.

  2. Multumesc Lia! Sunt intr-adevar foarte bune! :) Pupici.

Leave a Reply