Budinca de paste cu sunca

Ce mai gatim azi? Va dau si eu o idee.
O budinca simpla din paste cu sunca si ceva ciuperci.

INGREDIENTE:
300 g paste, 200 g sunca, 10o g ciuperci proaspete,
3 oua, 3-4 linguri smantana, 3-4 linguri cascaval,
sare, piper, busuioc, patrunjel verde.

PREPARARE:
Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei, apoi cu ciupercile si sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul ras, patrunjelul, smantana  si ouale batute cu condimentele. Se amesteca usor. Se pune compozitia intr-un vas si se da la cuptor  pentru 25-30 minute.
Budinca de paste cu sunca, se serveste calda cu salata verde, cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana. 


Related posts:

  1. Budinca de orez cu mere si caramel
  2. Cartofi umpluti cu ciuperci
  3. Salata de ciuperci cu porumb

2 Responses to “Budinca de paste cu sunca”

  1. arata super! cred ca o sa fac si eu reteta asta, dar cu tagliatele. merci de idee!

  2. Cu mare placere,Tina! Ma bucur mult ca te-am inspirat!

Leave a Reply