Fursecuri cu musli si ciocolata

INGREDIENTE:
150 g unt, 1 ou, 100 g zahar pudra, 2 linguri lapte, 150 g musli cu fructe,
50 g ciocolata, 200 g faina, 1 lingurita praf de copt, esenta de vanilie.
PREPARARE:
Se mixeaza untul cu zaharul si oul, pana devin o crema uniforma. Se adauga musli, ciocolata maruntita, esenta, faina, iar la final laptele. Se amesteca bine. Aluatul obtinut se modeleaza in forma de cilindru si ruleaza in folie alimentara. Se lasa la frigider pentru 2-3 ore, dupa care se taie in felii si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se incinge cuptorul la 180 de grade si se coc fursecurile timp de 15-20 minute.


Related posts:

  1. Fursecuri in trei culori
  2. Nasturei cu ciocolata
  3. Fursecuri cu cardamom si alune
  4. Kourabiethes – fursecuri traditionale grecesti

Leave a Reply