Pui cu gutui la cuptor

INGREDIENTE:
4 pulpe superioare de pui, 1 gutuie, 1 lingurita ghimbir ras, sare,
piper, boia dulce, 3 linguri zeama de lamaie, 3 linguri ulei.
PREPARARE:
Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase,
care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.

Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
Foarte aromat!


 


Related posts:

  1. Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor
  2. Cartofi noi cu lamaie la cuptor
  3. Aripioare picante cu sos de nuci
  4. Frigarui de pui cu pachetele de vinete

3 Responses to “Pui cu gutui la cuptor”

  1. Rapid, gustos si apetisant.

  2. Chiar asa e, Maria Elena! :)

  3. delicioasa combinatia asta , si eu o fac !!!!

Leave a Reply