Varza cu costita afumata

INGREDIENTE:
1 varza mai mare, 350 g costita afumata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras rosu,
3 rosii, 1 lingura bulion, 4-5 linguri ulei, boia, sare, piper, cimbru.

PREPARARE:
Se curata varza, se spala si se toaca fideluta. Se presara cu sare si se strange cu mainile, pentru a se inmuia. Se incinge uleiul si se calesc, ceapa tocata marunt, costita taiata in bucati potrivite, morcovul ras si ardeiul gras, taiat cuburi mici. Se adauga varza si se acopera cu apa fierbinte. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora, pana ce apa scade. Se pun apoi, rosiile decojite si date pe razatoare, bulionul si dupa gust: sare, piper, cimbru, boia. Se amesteca si se da vasul la cuptor, pentru inca 25-30 minute. Se serveste calda cu ardei iute alaturi.


Related posts:

  1. Varza cu carne de rata
  2. Gaina intreaga pe varza noua
  3. Sarmale in foi de varza
  4. Mancare de ardei gras cu carne de porc

3 Responses to “Varza cu costita afumata”

  1. Flori , si o mamaliga pe masura , nu ? Delicios acest preparat acum cand vremea s-a racit si sa nu mai spun si de aromele pe care le imprastie , mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Wk frumos si linistit !

  2. asa un fel clasic nu refuz niciodata!

  3. Multumesc de vizita fetelor!
    Un week-end frumos va doresc si eu!

Leave a Reply