Panacota cu cafea si ciocolata

INGREDIENTE:
100 ml lapte, 100 ml frisca lichida, 100 ml cafea preparata,
150 g ciocolata,
 10 g gelatina, esenta de rom.
 PREPARARE:
Intr-un vas, se amesteca laptele, cafeaua si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga esenta de rom si gelatina, inmuiata inainte in 50 ml apa si dizolvata pe baie de aburi. Amestecul se strecoara si se pune in cupe. Se serveste dupa ce a stat cel putin 2 ore la frigider.

Sursa. 


Related posts:

  1. Spuma de ciocolata cu cafea
  2. Tort cu mousse de ciocolata alba si lamaie
  3. Brownies cu cafea si sos de vanilie
  4. Tort cu multa ciocolata

One Response to “Panacota cu cafea si ciocolata”

  1. ….un desert destul de elegant

Leave a Reply