Inimioare indragostite

Inimioare vesele, frumoase, pufoase, delicioase…pentru ziua indragostitilor.

INGREDIENTE:
Blat: 3 oua, 6 linguri zahar, 3 linguri ulei, 3 linguri lapte,
1 lingurita praf de copt, 5 linguri faina, esenta de vanilie

Crema: 400 ml lapte, 1 pachet cu praf de budinca de capsuni, 3 linguri zahar
Decor: 1 plic gelatina rosie pt decor, 5-6 linguri nuca de cocos.
PREPARARE:
Blat:
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, laptele, esenta si se amesteca usor. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace 20-25 minute la foc potrivit. Dupa ce se raceste blatul, se decupeaza formele de inimioare.


Se prepara budinca si se lasa sa se raceasca putin. Fiecare inimioara se taie in doua pe orizontala si se umple cu budinca, imbracand si marginile, apoi se  tavaleste prin nuca de cocos. Deasupra se toarna jeleul pregatit conform instructiunilor de pe pachet.  Usor si de efect!

 


Related posts:

  1. Inimioare de ziua indragostitilor
  2. Prăjitura marmorata cu jeleu de visine
  3. Tarta cu fructe din compot
  4. Semilune insiropate

3 Responses to “Inimioare indragostite”

  1. ce dragute sunt,si pufoase!

  2. Ce bine arata!!!Am sa le fac si eu la anu ,daca-mi permiti!
    Felicitari pentru blog si pentru minunatele retete pe care le ai!

  3. Multumesc mult Carmen! Normal ca iti permit! :) )

Leave a Reply